Suvine jogurtikook krõbedal müsli põhjal

Mõnusalt magus ja kerge suvekook ei pea tulema ahjust. Tee kook eelmisel päeval valmis ja pane ööseks külmkappi – hõrk tulemus on garanteeritud.

Koostisained

Koogipõhi:
225 grammi Paulúns kakao ja vaarikatega (lisatud suhkruta) granolat
90-100 grammi võid

Täidis:
150 grammi vahukoort (35%)
45 grammi suhkrut
60 grammi passionipüreed
200 grammi Kreeka jogurtit
2 želatiinilehte

Kate:
30 grammi passionipüreed
10 grammi suhkrut
1 želatiinileht

Valmistamine:

Põhja valmistamiseks purusta granola ja sega sulatatud võiga. Pane segu koogivormi põhja.

Täidise jaoks vahusta vahukoor suhkruga, sega hulka passionipüree, Kreeka jogurt ja sulatatud paisutatud želatiinilehed. Valminud segu vala granolapõhjale.

Želeekatteks sega kokku passionipüree, suhkur ja sulatatud paisutatud želatiinilehed, kata kook seguga.

Lase koogil üleöö külmas seista.