Retsepti autor: Sandra Raju
See kook ei vaja küpsetamist, valmib kiiresti ja selle tegemiseks peab köögikapis olemas olema vaid 4 koostisosa.
Vaja läheb
20g võid
350 g Supermüsli kookose, sarapuupähkli ja maasikatega
400 g toasooja toorjuustu
1 tops (370g) kreeka jogurtit
300 g piimašokolaadi
Kaunistamiseks:
kirsse, mandlilaaste või müslipuru
Valmistamine
Sulata või potis ning lisa pool müslist sulavõi sekka, kuumuta madalal temperatuuril 5-6minutit. Vooderda 22cm läbimõõduga vorm küpsetuspaberiga ning raputa põhjale müslipuru niipalju, et see kergelt põhja kataks. Sega toorjuust lahti ning lisa juurde jogurt, võimalusel mikserda. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades toorjuustusegu hulka, viimasena sega sisse ülejäänud müsli, mina lisasin ka veidikesulatamata šokolaaditükke. Aseta segu vormi müslipõhjale. Lase jahedas taheneda paar tundi ning kaunista müsli, mandlilaastude või kirssidega.