Granolakattega šokolaad

Granolakattega šokolaad

8-le

Koostisained:

  • 400 g tumedat šokolaadi 70%
  • 1 dl Paulunsi krõbedat kakao ja vaarikatega Granolat

Valmistamine:

Sulata šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus. Vesivannil sulatamiseks vala väiksemasse potti u 4 cm jagu vett ning lase keema tõusta. Tükelda šokolaad ja tõsta metallkaussi, mis potile sobituks nii et kauss kuumeneks veeauru mõjul. Sega kuni šokolaad on sulanud. Vala segu u 35 x 25 cm suurusesse, küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja aja ühtlaselt laiali. Pudista kohe üle granolaga ja lase jahtuda ning taheneda. Selle kiirendamiseks võid segu tõsta külmkappi. Lõika või murra tahenenud šokolaad tükkideks ja serveeri magusalaual, magusa suupistena või paki tükid hoopis tsellofaankilesse ja pista kingikotti.

Granolakattega šokolaad